NAKOYASHI

NAKOYASHI Lekker makkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 990 beoordelingen
20 jan 2021 om 21:32 Zelf afgehaald maar was echt súper goed! Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar...! Aanrader...
18 jan 2021 om 12:52 prima ervaring met dit restaurant. ondanks meerdere op dit gebied kiezen we toch altijd weer voor Nakoyashi. bezorgen prima maar we zullen blij zijn als we weer kunnen gaan.
17 jan 2021 om 22:05 Het was weer super lekker. In de middag alvast besteld en mooi op tijd netjes bezorgd. Super.
16 jan 2021 om 22:36 Super lekker! Voor herhaling vatbaar!
14 jan 2021 om 19:16 Echt Amazing! Lekkerste ribs die we ooit gegeten hebben! Een geweldige aanrader!
8 jan 2021 om 21:36 Alles was goed, lekker, compleet, warm en vers.
6 jan 2021 om 20:16 Alle warme producten waren slap geworden . Maar het was ondanks alles goed te doen . Patat was slap, sesamballen waren net spekjes ..
5 jan 2021 om 22:51 Voor 20 euro besteld, erg weinig eten vergeleken met de concurrent Kyoshi. De zalm smaakte alsof het uit een vergeten vriesvak kwam wat al 6 jaar niet meer was geopend. Waardeloos, ik bestel hier nooit meer.
5 jan 2021 om 19:49 Sushi zoals altijd erg goed. Alleen de krokante kip was was taai en sashimi smaakte erg naar citroen maar over het algemeen super gegeten.
3 jan 2021 om 20:06 Heerlijk gegeten en super snel bezorgd
2 jan 2021 om 10:11 De vegetarische pokebowl was onwijs lekker! Aanrader! Verder was de sushi lekker vers. We kregen genoeg saus. De loempia’s waren nog lekker warm toen we het kregen. We gaan hier vaker bestellen.
1 jan 2021 om 9:46 Fantastisch lekker gegeten. Bestelling was compleet, op tijd en de warme gerechten goed warm.